021-88522701

چگونه مشکل سيستم برق خودرو را برطرف کنيم؟

چگونه مشکل سيستم برق خودرو را برطرف کنيم؟

مشکلات برقي هميشه در خودروها وجود دارد اما در شرايط فعلي با توجه افزايش بي‌سابقه قيمت خودرو، رسيدگي به اين دست مشکلات از اهميت قابل توجهي برخوردار است.

در مورد مشکلات برقي که مي‌تواند مربوط به سيستم روشنايي خودرو باشد نکات قابل توجهي وجود دارد. مثلا چراغهاي عقب يا جلو خودرو روشن نشود که مي‌تواند شامل سوختن لامپ، سوختن فيوز در جعبه فيوز و سيسم کشي خودرو باشد.


در دو مورد اول به راحتي خودمان مي‌توانيم تعويض لامپ و تعويض فيوز را در صورتي که يدکي آنها را داشته باشيم انجام دهيم.

ولي در مورد مشکل در سيسم کشي معمولا همه افراد قادر به برطرف کردن مشکل نيستند و بايد به برق کار خودرو مراجعه شود.

در خصوص تعويض لامپ، اگر لامپهاي عقب خودرو باشد به راحتي از داخل صندوق عقب مي‌توان اين فرايند را انجام داد.در اين صورت بايستي  لامپ مورد نظر را با توجه به مدل مثلا يک کانتک يا دو کانتک که مربوط به چراغهاي خطر و ترمز خودرو است تعويض صورت گيرد.

اگر مشکل از چراغهاي جلوي خودرو باشد بايد با باز کردن کاپوت جلو و درپوشي در اکثر خودروهاي داخلي پشت چراغ خودروست تعويض لامپ انجام شود. تعويض لامپ در خودروهاي مختلف با توجه هالوژن يا سه خوار يا تک کانتکت و يا مدلهاي مختلف ديگر بايد صورت پذيرد.

موارد ديگري که مي‌تواند براي بخش برقي رخ دهد مشکل در سيستم گرمايشي يا سرمايشي و کليدهاي کنترلي آن مي‌تواند باشد که در فصول مختلف سال مي‌تواند مشکل ساز باشد. مثلا در زمستان نداشتن بخاري مي‌تواند مشکل ايجاد کند و در تابستانهاي گرم نداشتن کولر خودرو. اين مشکل نيز مي‌تواند شامل يه سه حالت باشد :

مشکل در سيستم سيم کشي

مشکل در سيستم کليدهاي کنترلي

مشکل در الکتروموتور و کوپرسور کولر

در مورد اول مي‌توان با کمي باز و کلنجار رفتن با کليد مشکل را برطرف کرد ولي در موارد دوم و سوم بايد به برق کار مجرب مراجعه کرد تا مشکل برطرف شود.

از سوي ديگر فرض کنيد صبح که مي‌خواهيد خودرو را روشن کنيد استارت يا ضعيف مي‌خورد يا اصلا نمي‌خورد و خودرو روشن نمي‌شود که مي‌تواند از خالي شدن باتري ماشين باشد که اين موردخود مي‌تواند دو حالت داشته باشد يا طول عمر مفيد باتري به اتمام رسيده و بايد حتما تعويض شود. از طرف ديگر ممکن است دينام خودرو دچار مشکل بوده و در حين حرکت و کارکرد خودرو باتري را به درستي شارژ نکرده است.

در صورت خرابي باتري که راهي جز هل دادن خودرو براي روشن شدن نيست که بايد خودرو را در دنده دو قرار دهيد و سوييچ ماشين را بروي حالت باتري بگذاريد و و پا را تا انتها بروي کلاچ نگه داريد وقتي خودرو با هل سرعت نسبي گرفت سريع پا را از کلاچ بر داشته ماشين تا روشن شد دنده را خلاص کنيد و کمي گاز را نگه داريد که باتري کمي شارژ شود و بتوانيد خودرو را به نزديک ترين مراکز تعويض باتري برسانيد.

البته اين روزها دستگاههاي مختلفي براي تست باتري و سالم بودن آن در بازار مي‌توان پيدا کرد که قطعا بتواند از سلامت باتري اطمينان حاصل کنيد.

موارد ديگري هم مي‌توان در مورد مشکلات برقي نام برد: مثل خرابي شيشه بالابرها يا مشکل در سيستم قفل مرکزي خودرو، مشکل در سيستم سوخت رساني (پمپي که بنزين را از باک مي‌کشد و به سمت موتور هدايت مي کند)، مشکل در صفحه کيلومتر و نشان دهنده‌هاي پشت فرمان، مشکل در سيستم فرمان هيدروليک (پمپ هيدروليک، خودرو هايي که سيستم فرمانش کاملا برقي مي باشد)، مشکل در سيستم جرقه زني خودرو (در خودرو هاي کاربراتوري دلکو، در خودروهاي انژکتوري کوئلها، مجموعه شمع‌هاي خودرو) و.... اما بيشتر اين موارد را بايد به مراکز برقي و مکانيکي خودرو مراجعه کنيد تا بتوانيد مشکل را برطرف کنيد.

.

.

الوچک ضمن بررسی دقیق و نقطه به نقطه خودرو از لحاظ بدنه ، فنی، تست آپشن ها همراه با ارائه گزارش رسمی کارشناسی ، حصول اطمینان خریداران محترم  در معاملات خودرو از ابتدای خرید تا آخرین مرحله بوده و با کادر مجرب و متخصص آماده ارائه خدمات با کیفیت بالا می باشد .

دقت کنید که برگه های کارشناسی الوچک دارای هولوگرام می باشد و بدون هولوگرام فاقد اعتبار است.

کارشناسی خودرو الوچک

برای در خواست کارشناسی تخصصی خودرو در محل و مشاهده ی تعرفه از وبسایت الوچک دیدن کنید .

نظرات
Captcha