021-88522702

سال آینده قطعا قرعه کشی خودرو نخواهیم داشت

سال آینده قطعا قرعه کشی خودرو نخواهیم داشت

برگزاری طرح های فروش با روش قرعه کشی در خودروسازان بزرگ کشور همیشه با مخالفت کارشناسان و متخصصان حوزه صنعت خودرو همراه بوده است و این روش را نه تنها موثر بلکه باعث ایجاد رانت می دانند. با انجام قرعه کشی قصد داشتند که خودرو به دست مصرف کننده واقعی برسد ولی این موضوع هم با شکست مواجه شد و باعث شد حتی افرادی که دلال نیستند برای کسب سود وارد فرآیند قرعه کشی بشوند.

 

وزیر صمت گفت: با برنامه‌ای که طراحی شده تا سال آینده عرضه خودرو متناسب با تقاضا خواهد شد و قرعه‌کشی خودرو حذف خواهد شد.

سید رضا فاطمی امین با بیان اینکه از سال آینده قرعه کشی خودرو حذف می‌شود، اظهار داشت: دلیل اینکه از سال آینده قرعه کشی را حذف خواهیم کرد این است که امسال تقریباً یک و نیم میلیون تقاضای خودرو داریم، در حالی که تولید خودرو ۱ میلیون دستگاه است. این اختلاف باعث کمبود ۵۰۰ هزاری عرضه خودرو شده است.

 

وی افزود: طبق برنامه‌ای که ما برای افزایش تولید طراحی کرده‌ایم متناسب با تقاضا، عرضه بوجود خواهد آمد و با توجه به همین موضوع سال آینده قرعه کشی حذف می‌شود.

.

.

الوچک ضمن بررسی دقیق و نقطه به نقطه خودرو از لحاظ بدنه ، فنی، تست آپشن ها همراه با ارائه گزارش رسمی کارشناسی ، حصول اطمینان خریداران محترم  در معاملات خودرو از ابتدای خرید تا آخرین مرحله بوده و با کادر مجرب و متخصص آماده ارائه خدمات با کیفیت بالا می باشد .

دقت کنید که برگه های کارشناسی الوچک دارای هولوگرام می باشد و بدون هولوگرام فاقد اعتبار است.

کارشناسی خودرو الوچک

برای در خواست کارشناسی تخصصی خودرو در محل و مشاهده ی تعرفه از وبسایت الوچک دیدن کنید .

نظرات
Captcha