021-88522702

معافیت مشتریان قبلی ایران خودرو از تورم قیمتی جدید

معافیت مشتریان قبلی ایران خودرو از تورم قیمتی جدید

گروه صنعتی ایران خودرو در اطلاعیه ای اعلام کرد: با توجه به اعلام قیمت های جدید محصولات در فروردین ۱۴۰۲، مبلغ واریزی مشتریان شرکت کننده در روش پیش فروش، از شمولیت تورم قیمتی خارج است.

متن اطلاعیه ایران خودرو به این شرح است:
با تصویب و ابلاغ قیمت های جدید محصولات گروه صنعتی ایران خودرو، مطابق با دستورالعمل شورای رقابت، این گروه صنعتی مبالغ پرداختی مشتریان در روش پیش فروش به نسبت پیش پرداخت واریزی به قیمت محصول در زمان ثبت نام را از تورم قیمتی محصولات خارج کرد. 

.

الوچک ضمن بررسی دقیق و نقطه به نقطه خودرو از لحاظ بدنه ، فنی، تست آپشن ها همراه با ارائه گزارش رسمی کارشناسی ، حصول اطمینان خریداران محترم  در معاملات خودرو از ابتدای خرید تا آخرین مرحله بوده و با کادر مجرب و متخصص آماده ارائه خدمات با کیفیت بالا می باشد .

دقت کنید که برگه های کارشناسی الوچک دارای هولوگرام می باشد و بدون هولوگرام فاقد اعتبار است.

کارشناسی خودرو الوچک

برای در خواست کارشناسی تخصصی خودرو در محل و مشاهده ی تعرفه از وبسایت الوچک دیدن کنید .

بر همین اساس، مبالغ پیش پرداخت مشتریان مشمول تورم قیمتی امسال نشده و اصلاح قیمت صرفا شامل بخش باقی مانده خواهد شد. 

مبالغ واریزی از سوی برخی مشتریانی که اخیرا تکمیل وجه کرده اند نیز مجددا محاسبه و وجوه پرداختی اضافه به آنان بازگردانده خواهد شد. 

نظرات
Captcha
محمد
0
0
سلام لطفن در خصوص شرکت سایپا هم بررسی بفرمایید؛ ممنون