021-88522701

اولین اطلاعات از پارس پلاس؛ فیس‌لیفت پرشیا که احتمالا با نشان ایران‌خودرو راهی بازار می‌شود

اولین اطلاعات از پارس پلاس؛ فیس‌لیفت پرشیا که احتمالا با نشان ایران‌خودرو راهی بازار می‌شود

پژو پارس از معروف‌ترین محصولات پژو در ایران است. فیس لیفتی از پژو ۴۰۵ به دست ایرانی‌ها که پای آن به موزه پژو در فرانسه هم باز شد. طی سال‌های اخیر افزون بر تغییرات ظاهری جزئی، ایران خودرویی‌ها موتورهای مختلفی را هم روی پارس نصب کرده و روانه بازار کرده‌اند. حالا نیز خبر می‌رسد که تازه‌ترین فیس‌لیفت این خودرو قرار است با برخی تغییرات ظاهری و با احتمالا با لوگوی ایران خودرو راهی بازار شود.

چهره پارس بعد از این همه مدت، دیگر تکراری شده و رنگ و بوی کهنگی به خود گرفته است. سال گذشته بود که زمزمه‌های تولید نسخه بهبود یافته پارس یا همان پارس پلاس شنیده شد. گویی امسال قرار است که این محصول جدید معرفی شود و سرانجام چهره پارس بعد از دو دهه عرضه به بازار، تغییر پیدا کند. اما سوال اصلی اینجاست که پارس پلاس چه ویژگی‌های جدیدی نسبت به نسخه فعلی پژو پارس‌ دارد؟

پارس پلاس

تصاویر نسخه نهایی پژو پارس پلاس هنوز منتشر نشده است

تغییرات پارس پلاس در مقایسه با پارس معمولی

ایران خودرو می‌خواهد که تغییراتی جزئی در ظاهر خارجی پارس به وجود آورد. البته طبیعی است که آنها نمی‌خواهند سازه کلی و پلت فرم خودرو را عوض کنند، بنابراین چهارچوب اصلی اتاق پارس ثابت می‌ماند. اما احتمالا در بخش چراغ‌ها، جلو پنجره، سپرها و رینگ‌ها، تغییراتی ایجاد شده‌است.

به نقل از اسب بخار، با توجه به استاندارد جدید ۸۵ گانه، پارس پلاس به چراغ‌های روشنایی روز مجهز می‌گردد. از طرفی، شنیده‌ها حاکی از آن هستند که ایران‌خودرو همچون سیاستی که در قبال تارا و پژو ۳۰۱ به کار بست، به احتمال زیاد می‌خواهد که پارس پلاس را هم بدون لوگوی اصلی پژو و با نشان خودش، راهی بازار کند.

با توجه به اینکه کابین پارس در سال‌های اخیر چند بار مورد بازنگری قرار گرفته، بعید است که در پروژه پارس پلاس شاهد ایجاد تغییرات گسترده در فضای داخلی باشد و احتمالا فقط بخش‌هایی همچون پنل سیستم مولتی مدیا، صفحه کیلومتر و غربیلک فرمان بهینه سازی می‌شوند.

پارس پلاس

تصاویر نسخه نهایی پژو پارس پلاس هنوز منتشر نشده است

به گفته منابع آگاه، پیشرانه‌های کاندید شده برای پارس پلاس، نسخه‌های ارتقا یافته موتورهای XU7 و TU5 خواهند بود. اولی را با نام XU پلاس و دومی را نیز با کد TU5 پلاس یا EC5 می‌شناسند. قدرت و گشتاور تولیدی این دو پیشرانه، به ترتیب در بازه ۱۰۵ تا ۱۱۲ اسب بخار و ۱۵۰ تا ۱۶۰ نیوتن متر اعلام شده است. همچنین قرار است که برای موتور XU پلاس از جعبه دنده ۵ سرعته دستی و برای پیشرانه TU5 پلاس، از نمونه ۶ سرعته ارتقا یافته استفاده شود.

https://digiato.com/wp-content/uploads/2020/02/xum-1.jpg

با توجه به اینکه پارس پلاس قرار است به عنوان نسخه جدید پارس، در جایگاه قیمتی بالاتری قرار بگیرد، قطعا باید امکانات رفاهی بیشتری هم داشته باشد. بنابراین می‌توان پیش بینی کرد که مواردی چون فرمان‌برقی، کروز کنترل، سان روف الکتریکی، تریم داخلی چرم و پارچه، نمایشگر لمسی همراه با رهیاب ماهواره‌ای، دوربین عقب، چراغ‌های روزتاب، صندلی‌های برقی جلو و سنسور باد لاستیک به این خودرو اضافه خواهند شد.

پارس پلاس

تصاویر نسخه نهایی پژو پارس پلاس هنوز منتشر نشده است

آپشن‌های دیگر نظیر ۲ کیسه هوا، اینتر فیس، تهویه مطبوع اتوماتیک و سنسورهای دنده عقب هم که به مانند گذشته بر روی پارس پلاس ارائه می‌شوند

الوچک ضمن بررسی دقیق و نقطه به نقطه خودرو از لحاظ بدنه ، فنی، تست آپشن ها همراه با ارائه گزارش رسمی کارشناسی ، حصول اطمینان خریداران محترم  در معاملات خودرو از ابتدای خرید تا آخرین مرحله بوده و با کادر مجرب و متخصص آماده ارائه خدمات با کیفیت بالا می باشد .

دقت کنید که برگه های کارشناسی الوچک دارای هولوگرام می باشد و بدون هولوگرام فاقد اعتبار است.

کارشناسی خودرو الوچک

برای در خواست کارشناسی تخصصی خودرو در محل و مشاهده ی تعرفه از وبسایت الوچک دیدن کنید .

نظرات
Captcha