021-88522701

پرسروصداترین خودروهای امروزی

پرسروصداترین خودروهای امروزی

ساخت خودروهای پرسروصدا کار سختی نیست اما اینکه صدای خودرو خوشایند و جذاب باشد، موضوع دیگری است. خودروهای اسپرت معمولاً صداهایی پرطنین و غرشی ترسناک تولید می‌کنند که شاید در کوتاه مدت بسیار جذاب باشند. در عین حال برای خودروهایی که به‌صورت روزانه استفاده می‌کنیم یا در مسافرت‌ها نیاز به آرامش و سکوت داریم. این چالشی است که مدافعان و مخالفانی را برای صدای بلند خودروها به صف می‌کند.

در اینجا می‌خواهیم پرسروصداترین خودروها را در سگمنت های مختلف به شما معرفی کنیم. این خودروها از نوع استاندارد کارخانه بوده و مطابق استاندارهای زیست‌محیطی و صدا می‌باشند. اندازه‌گیری سطح صدا در سه حالت درجا، با سرعت کروز ۱۱۳ کیلومتر بر ساعت و تخته گاز صورت گرفته است.


توجه داشته باشید که سطح فشار صدا که برحسب دسی‌بل اندازه‌گیری می‌شود همان بلندی صدا نیست. بلندی صدا چگونگی درک انسان از صدا است و این موضوعی ذهنی است درحالی‌که سطح فشار صدا، تغییر فشار اتمسفریک محیط ناشی از امواج صوتی مشخص است. این دو موضوع با هم مرتبط هستند اما در عین حال نمی‌توان آن‌ها را به‌جای هم به کار برد. در این آزمون‌ها ما بالاترین میزان سطح فشار صدا برحسب دسی‌بل را به‌عنوان معیار در نظر گرفته‌ایم.

کانورتیبل: مک‌لارن ۷۲۰S اسپایدر (۹۹ دسی‌بل)

این سوپراسپرت زیبا مدل ۲۰۱۹ در زمان باز بودن سقف می‌تواند تمام صدای موتور V8 توربوی خود را به گوش سرنشینان برساند. اگر نسخه کوپه را خریداری کنید ۴ دسی‌بل صدای کمتری خواهید شنید. باوجود عملکرد جذاب در پیست و جاده، بهتر است مراقب گوش‌هایتان نیز باشید.

کوپه: پورشه ۹۱۱ GT3 RS مدل ۲۰۱۶ (۱۰۸ دسی‌بل)

پورشه مسابقه‌ای ما در حالت درجا صداهای متنوعی تولید می‌کند اما زمانی که پدال گاز را تا انتها فشار دهید تا موتور شش سیلندر بوکسر ۴ لیتری آن از خواب بیدار شده و به دور ۸۸۰۰ برسد، برگ‌های درختان خواهند ریخت.

هاچ‌بک: مینی جان کوپر GP (93 دسی‌بل)

این یک هاچ‌بک کوچک برای ایجاد شگفتی‌های بزرگ است. نعره آن در زمان رسیدن به رد لاین، خودروهای اسپرت را هم می‌ترساند. با شتاب صفر تا ۹۶ در ۴.۷ ثانیه، سریع‌ترین خودروی دیفرانسیل جلویی است که تاکنون دیده‌ایم. هرچند این سبک و سروصدا برای چنین خودرویی افراطی به نظر می‌رسد و پس از یک رانندگی طولانی با آن باید به یک پزشک مراجعه کرد.

وانت: فورد F150 رپتور (۸۸ دسی‌بل)

رم TRx 1500 با قدرت ۷۰۲ اسب بخار، همه تصورات از پیکاپ‌های پرفورمنس را جابجا کرد اما لااقل در یک موضوع هنوز در پشت سر فورد F-150 رپتور قرار دارد. فورد با تولید ۸ دسی‌بل صدای بلندتر از رقیب خود هنوز قلدری خود را به رخ می‌کشد. با آمدن رپتور مدل R در سال ۲۰۲۲ باید یک پیکاپ پرسروصداتر را هم انتظار داشته باشیم.

سدان: مرسدس ای‌ام‌جی CLA35 مدل ۲۰۲۰ و CLA45 فورماتیک مدل ۲۰۱۷ (مشترکا ۸۸ دسی‌بل)

این دو خودرو به جز در قیمت و مقداری تنظیمات موتور در همه چیز مشترک هستند. یک موتور ۴ سیلندر ۲ لیتری توربوشارژر که در مدل CLA35 می‌تواند ۳۰۲ اسب بخار قدرت و در مدل CLA45 تا ۳۸۲ اسب بخار قدرت تولید کند چنین صدای پرطنینی ایجاد می‌کند.

سدان: مرسدس AMG C43 (88 دسی‌بل)

این مرسدس مدل ۲۰۱۹ با موتور ۶ سیلندر V شکل ۳ لیتری و توربوی خود که ۳۸۵ اسب بخار قدرت دارد به طرز عجیبی پرسروصداتر از مدل C63 S با موتور ۴ لیتری V8 و قدرت ۵۰۳ اسب بخاری است.

سدان: ب‌ام‌و ۸۴۰i گرن کوپه (۸۸ دسی‌بل)

درست است که باواریایی ها آن را گرن کوپه می‌نامند اما همچنان می‌توان آن را در زیر شاخه سدان‌ها قرار داد. صدای این ماشین از یک موتور ۳ لیتری شش سیلندر خطی توربو تولید می‌شود که ۳۳۵ اسب بخار نیرو دارد. در اینجا هم مدل‌های قدرتمندتر هشت سیلندر M850i با قدرت ۵۲۳ اسب بخار وجود دارند که البته کابین ساکت‌تری دارند.

استیشن: رنجروور ولار SV اتوبیوگرافی (۸۹ دسی‌بل)

اینکه قبول کنید این خودرو یک استیشن است یا نه، موضوع دیگری است اما در اینجا موتور V8 آن با حجم ۵ لیتر و مجهز به سوپرشارژر بهترین صدا را تولید می‌کند. شتاب صفر تا ۹۶ در ۳.۸ ثانیه برای این خودروی بزرگ هم ترسناک خواهد بود.

تارگا: شورولت کوروت ZR1 مدل ۲۰۱۹ (۹۹ دسی‌بل)

از زمان آزمایش این خودرو، کوروت یک نسل عوض کرده است. با این وجود موتور V8 سوپرشارژر ۷۵۵ اسب بخاری آن بلندترین صدایی که در یک خودروی تارگا شنیده شده را تولید می‌کند.

ون: مرسدس بنز اسپرینتر ۳۵۰۰xd مدل ۲۰۱۹ (۸۴ دسی‌بل)

بسیاری از خودروهای این لیست، صداهای بلند با اهداف تولید هیجان و لذت دارند اما در این خودروی باری، موتور دیزلی ۳ لیتری شش سیلندر سمفونی بلندی از اصوات غیر دل‌نشین تولید می‌کند که از یک خودروی ون انتظار نمی‌رود و به‌زودی روان راننده را پریشان خواهد نمود.

الوچک ضمن بررسی دقیق و نقطه به نقطه خودرو از لحاظ بدنه ، فنی، تست آپشن ها همراه با ارائه گزارش رسمی کارشناسی ، حصول اطمینان خریداران محترم  در معاملات خودرو از ابتدای خرید تا آخرین مرحله بوده و با کادر مجرب و متخصص آماده ارائه خدمات با کیفیت بالا می باشد .

دقت کنید که برگه های کارشناسی الوچک دارای هولوگرام می باشد و بدون هولوگرام فاقد اعتبار است.

کارشناسی خودرو الوچک

برای در خواست کارشناسی تخصصی خودرو در محل و مشاهده ی تعرفه از وبسایت الوچک دیدن کنید .

نظرات
Captcha