021-88522701

سریع‌ ترین خودروهای زیر 600 میلیونی بازار ایران

سریع‌ ترین خودروهای زیر 600 میلیونی بازار ایران

 امروزه سرعت و قدرت خودرو، از فاکتورهای تاثیرگذار جهت خرید اتومبیل از سوی مصرف‌کنندگان هستند و این عامل برای برخی افراد، مهم‌ترین دلیل برای خریدن یا نخریدن یک خودرو است. در این نوشتار، به بررسی سریع‌ترین خودروهای بازار ایران خواهیم پرداخت که با بودجه‌ای کمتر از 600 میلیون تومان قابل خریداری هستند.

با توجه به قوانین سخت‌گیرانه واردات خودرو طی سالیان اخیر و معطوف‌شدن تولید خودروسازان به اتومبیل‌های اقتصادی، یافتن اتومبیل‌های سریع و چابک با بودجه‌ای محدود، چندان ساده نخواهد بود. اگر قصد خرید خودرویی در این محدوده قیمتی را دارید یا به دنبال شناخت سریع‌ترین خودروهای خوش‌قیمت بازار هستید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.


کیا اپتیما 2010

ورود نسل دوم کیا اپتیما به‌همراه هیوندای سوناتا در سال‌های میانی دهه هشتاد خورشیدی، شرایط بازار خودروهای وارداتی ایران را به‌کلی متحول کرد. در این میان، نسل دوم کیا اپتیما با ارائه مشخصات فنی جذاب، کابین بزرگ و جادار و امکانات مدرن، توانست نظر مثبت مشتریان ایرانی را به خود جلب کند و آغازگر محبوبیت فوق‌العاده اپتیما در ایران باشد.

نسل دوم کیا اپتیما برخلاف نسل‌های بعدی، درگیر قوانین سخت‌گیرانه واردات نشد و به همین دلیل، مشتریان ایرانی این خودرو را با پیشرانه شش‌‌سیلندر دریافت کردند. پیشرانه 2.7 لیتری با 193 اسب‌بخار قدرت و 249 نیوتن‌متر گشتاور به‌همراه جعبه‌دنده پنج‌سرعته اتوماتیک، کیا اپتیما را قادر کرده‌اند تا در زمانی کمتر از ده ثانیه، به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد. شتاب و کشش فوق‌العاده اپتیما در حالی به دست می‌آید که شما در کابین راحت این خودرو، از بهترین امکانات رفاهی برخوردار خواهید بود و سواری نرمی را تجربه خواهید کرد.

هیوندای آزرا 2008

درحالی‌که هیوندای سوناتا و کیا اپتیما توازن قدرت را در بازار خودروهای میان‌رده بر هم زده‌ بودند، واردات محصولی هم‌چون هیوندای آزرا، تاج و تخت نیسان ماکسیما را به خطر انداخت. این سدان سایز بزرگ نیمه‌لوکس با تکیه بر چهره زیبا، امکانات رفاهی بسیار و پیشرانه قدرت‌مند، بازار خودروی ایران را در زمانی کوتاه به تسلط خود درآورد و حتی اکنون نیز برای نسخه‌های کارکرده آن، تقاضای قابل‌توجهی وجود دارد.

نسل چهارم هیوندای آزرا، به پیشرانه 3.3 لیتری شش‌سیلندر مجهز است که حداکثر 235 اسب‌بخار قدرت و 304 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. سیستم انتقال قدرت هیوندای آزرا 2008 نیز، پنج‌سرعته اتوماتیک است و قدرت را به دیفرانسیل جلو ارسال می‌کند. شتاب آزرا، حدود 8.5 ثانیه برآورد می‌شود که رقمی قابل‌توجه در مقایسه با دیگر خودروهای بازار ایران است؛ با این حال، باید سرویس‌های دوره‌ای و تعمیرات اساسی موتور و گیربکس این خودرو را با دقتی مثال‌زدنی انجام دهید؛ چراکه قوای فنی این خودرو، نیاز به نگه‌داری دقیق و منظم دارد.

کیا اپیروس 2009

دهه ابتدایی قرن بیست و یکم میلادی، دوران آزمون و خطای خودروسازان کره‌ای در بازار خودروهای لوکس بود. محصولاتی هم‌چون کیا اپیروس و هیوندای جنسیس، در چنین دورانی متولد شدند و پس از مدتی، زمینه ورود جدی برندهای کره‌ای را به دنیای خودروهای لوکس فراهم کردند.

اکنون یکی از محصولات دوران آغازین سدان‌های لوکس کره‌ای یعنی کیا اپیروس، با بودجه‌ای کمتر از 600 میلیون تومان برای خرید در اختیار شما قرار دارد. پیشرانه 3.8 لیتری شش‌‌سیلندر با 265 اسب‌بخار قدرت و 353 نیوتن‌متر گشتاور، جای هیچ شکایتی را بابت توان باقی نمی‌گذارد.

گیربکس پنج‌سرعته اتوماتیک این خودرو نیز به حالات اووردرایو و اسپرت مجهز است و به همین دلیل، شتابی عالی و سواری فوق‌العاده‌ را با اپیروس تجربه خواهید کرد. تمامی این موارد، در حالی رخ می‌دهند که شما در یک سدان سایز بزرگ لوکس نشسته‌اید و غرق در امکانات رفاهی مختلف هستید.

نیسان ماکسیما مدل 91‌

پس از توقف تولید کادیلاک سویل در اواخر دهه شصت خورشیدی، صنعت خودروسازی ایران تا سال‌ها از وجود سدانی بزرگ و قدرت‌مند محروم بود. این رویه در ابتدای دهه 1380 خورشیدی، با ورود نیسان ماکسیما به پارس خودرو تغییر کرد و بار دیگر، صنعت خودروسازی ایران محصولی قدرت‌مند و رقابتی را به تولید رساند.

محبوبیت فراگیر نیسان ماکسیما در ایران، بر کسی پوشیده نیست و این سدان حتی پس از توقف تولید در سال 1391، هم‌چنان محبوب خریداران ایرانی باقی مانده است. واپسین نسخه‌های کارکرده نیسان ماکسیما که در سال 1391 تولید شده‌اند، امروزه یکی از گزینه‌های موجود در بین سریع‌ترین خودروهای بازار هستند که با قیمتی کمتر از 600 میلیون تومان در دسترس مشتریان قرار گرفته‌اند.

پیشرانه شش‌سیلندر سه‌لیتری به‌همراه گیربکس اتوماتیک چهارسرعته، قوای فنی ساده و البته چابک نیسان ماکسیما را تشکیل می‌دهند که با وجود فناوری قدیمی‌تر نسبت به رقبا، هم‌چنان حرف‌هایی برای گفتن دارد. نیسان ماکسیما از نظر عملکرد فنی، در شرایط مطلوبی قرار دارد؛ با این حال، در زمینه امکانات رفاهی و آپشن‌ها، نسبت به رقبای کره‌ای ضعیف‌تر ظاهر می‌شود.

ام جی GS ‏مدل 2016

نوبت به تنها خودروی متفاوت این لیست یعنی ام جی GS می‌رسد؛ خودرویی که برخلاف دیگر اتومبیل‌های این نوشتار، از پیشرانه چهارسیلندر توربوشارژر به جای موتور شش‌سیلندر استفاده می‌کند. علاوه‌برآن، ام جی GS در سگمنت کراس‌اوور قرار دارد؛ درحالی‌که سایر خودروها، در سگمنت سدان قرار داشتند. درنهایت، باید گفت که ام جی GS یک دورگه چینی – انگلیسی است؛ درحالی‌که سایر خودروهای لیست، با مبدا برند کره جنوبی و ژاپن وارد بازار کشورمان شده‌اند.

با این حال، پیشرانه چهارسیلندر دولیتری ام جی GS در مقابل رقبا چیزی کم ندارد؛ چراکه به توربوشارژر مجهز شده است و حداکثر 217 اسب‌بخار قدرت و 350 نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. گیربکس شش‌سرعته اتوماتیک دوکلاچه این خودرو نیز عملکردی مطلوب را از خود به نمایش می‌گذارد و ام جی GS را قادر می‌کند تا در 9 ثانیه، از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر دست یابد. در سوی مقابل، ام جی GS از نظر امکانات رفاهی و ایمنی نیز در وضعیت مطلوبی قرار دارد و قادر به جلب نظر مشتریان خواهد بود.

جمع‌بندی؛ شش‌سیلندرهای قدیمی، توربوشارژر جدید
در بررسی سریع‌ترین خودروهای زیر 600 میلیونی بازار ایران، به نکته‌ای تامل‌برانگیز برخورد خواهید کرد و آن، محدودشدن دایره انتخاب شما به دو مدل پیشرانه است. در این بازه قیمتی و با توجه به خودروهای پیش رو، تنها دو نوع موتور برای انتخاب وجود دارد:

پیشرانه نخست، موتور شش‌سیلندر تنفس طبیعی است که در خودروهایی هم‌چون هیوندای آزرا و کیا اپیروس مشاهده می‌شود. این مدل پیشرانه، توان و گشتاور قابل‌توجهی تولید می‌کند؛ درحالی‌که نگه‌داری آن، هزینه‌های به‌مراتب بیشتری را نسبت به موتورهای چهارسیلندر خواهد داشت و دارای فناوری پیچیده‌تری است.

پیشرانه دوم، موتور چهارسیلندر توربوشارژر است که در خودروهایی هم‌چون ام جی GS و چری آریزو 5 توربو مشاهده می‌شود. این نوع از پیشرانه، نسبت به موتورهای شش‌سیلندر کوچک‌تر است و مصرف کمتری دارد؛ درحالی‌که استهلاک آن، نسبت به موتورهای تنفس طبیعی افزایش یافته است.

نظرات
Captcha